EN | BM
Telefon: +603 9172 5411
Emel:enquiry@artworld.net.my

Mengenai Kami

Tentang Kami
Kami adalah adalah peneraju utama dalam penyediaan peralatan dan bekalan khas untuk pasaran grafik, tekstil dan produk industri. Syarikat ini ditubuhkan di Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Aktiviti perniagaan kami meliputi seluruh Malaysia Timur dan Barat, Singapore, dan Brunei. Kami melayani sektor awam dan swasta, termasuk subsektor borong, runcit, korporat, dalaman, atau NGO.
 
Bagaimana kami bermula

1999: Artworld Technology Sdn Bhd ditubuhkan oleh sekumpulan bekas rakan sekerja dengan membeli perniagaan majikan mereka. Modal awal mereka hanya RM 30,000 dan kurang daripada 10 kakitangan, mereka berjaya mengubah perniagaan kecil menjadi pemain serantau dengan cawangan di Johor dan Kota Kinabalu. Sebagai Pengarah Urusan, Ms. Arliette Yap adalah penggerak yang memberikan kepemimpinan dan motivasi untuk mendorong syarikat maju.

2012: Kami berpindah ke premis yang lebih baru dan lebih baik di Desa Tun Razak dan cawangan didirikan di Johor dan Kota Kinabalu di Malaysia Timur. Secara operasional syarikat ini dipelbagaikan dari hanya membekalkan mesin Sign Graphics ke peralatan dan sokongan teknikal untuk cetakan digital untuk penggunaan tekstil dan industri. Ms. Yap, yang pernah menjadi pemenang anugerah "Usahawan Wanita Terbaik", memulakan fokus baru pada Sokongan Teknikal pelanggan. Ini sejalan dengan visinya bahawa pelanggan harus dipelihara dan diberikan sokongan teknikal tertinggi untuk berkembang dan maju. Kini, visinya membuahkan hasil dengan banyak pelanggan korporat yang menggunakan produk dan perkhidmatan teknologi Artworld.
2019: Artworld Technology Sdn Bhd menerima Golden Bull Award 2019 and tersenarai dalam Hall of Fame of Golden Bull Award.

Apa yang kami lakukan

Fokus utama kami adalah meningkatkan tahap kesedaran dan pengetahuan di kalangan pelaku industri dan pelanggan di pasaran sehingga tahap kecekapan dan kepakaran mereka dapat meningkat dan dengan itu menyumbang kepada pembangunan ekonomi yang lebih baik untuk industri ini dan akhirnya, untuk negara.
 
Visi Kami

Visi kami dapat disimpulkan dengan kata-kata berikut:

"Kami bertujuan untuk meningkatkan dominasi kami di pasar peralatan cetak khusus dan menjadi pemangkin untuk meningkatkan produktiviti, kreativiti, dan keuntungan pelanggan kami melalui falsafah keunggulan kami dalam Sokongan Teknikal, Latihan, dan Pendidikan Pelanggan".
 
Sifat Perniagaan

Perniagaan teras kami adalah penyediaan peralatan percetakan khas untuk industri periklanan dalaman dan luaran, tekstil dan industri seperti percetakan kaca, kayu, logam, plastik, tekstil, dan akrilik. Pelanggan kami adalah mereka yang menggunakan teknologi cetak & potong, cetakan UV, percetakan tekstil, dan ukiran laser. Mereka berasal dari berbagai industri, mulai dari pembuat tanda hingga pembuat cenderamata dan lain-lain dalam perniagaan membekalkan bahan habis pakai untuk industri ini seperti tinta dan media yang relevan untuk berbagai aplikasi. Komponen utama lain dari perniagaan kami adalah memberikan sokongan teknikal dan latihan untuk pelanggan kami.
 
Falsafah Kami

Falsafah atau budaya kerja kami adalah untuk memupuk dan memajukan pelanggan kami melalui komitmen sepenuhnya untuk cemerlang dalam Sokongan Teknikal Pelanggan, Kursus, dan Pendidikan. Kami berusaha untuk memastikan bahawa keperluan khusus pelanggan kami ditangani dan diselesaikan untuk kepuasan lengkap mereka dengan penyelesaian tepat pada masanya dan kos efektif. Bermula dengan pekerja kami, yang merupakan aset terbesar kami, kami memastikan bahawa standard kualiti, perkhidmatan pelanggan, dan latihan tertinggi dipenuhi untuk setiap pelanggan. Amalan budaya kerja ini diarahkan untuk mencapai visi kami seperti yang dijelaskan di atas.
 
Nilai Kami
Lihat Seterusnya


ARTWORLD TECHNOLOGY SDN BHD

HQ | No.12, Jalan 14/118B, Desa Tun Razak, 56000 Kuala Lumpur.
Tel | 603 9172 5411

JB | No.3, Jalan Impian Emas 5, Taman Impian Emas, 81300 Skudai, Johor.
Tel | 607 558 6003

KK | No. J1 & J2, Cyber Square, Penampang, 88200 Kota Kinabalu, Sabah.
Tel | 6088 675 088

PG | No 18, Medan Seri Impian 2, Pusat Perniagaan Seri Impian, 14000 Bukit Mertajam, Pulau Pinang.
Tel | 603 9172 5411

Email | enquiry@artworld.net.my
Tukar ke versi mobile
available in
Langgan Risalah