Bahasa: EN | BM |

Mengenai Kami

SYARIKAT KAMI
 
Artworld Technology Sdn Bhd telah ditubuhkan pada tahun 1999 oleh beberapa bekas rakan sekerja yang diketuai oleh Cik Arliette Yap. Art World bermula dengan kurang daripada 5 kakitangan dengan hanya RM30,000 sebagai modal kerja di Kuala Lumpur. Dengan kepimpinan Cik Arlietee Yap dan semangat kerja berpasukan ahli pasukannya telah menjadikan perniagaan mereka berjaya dan menjadi salah satu pemain utama dalam pasaran.

Artworld ialah syarikat yang mengutamakan pelanggan di mana kepuasan pelanggan adalah keutamaan Artworld dalam setiap situasi. Mereka berusaha untuk memuaskan hati pelanggan dengan produk dan perkhidmatan berkualiti tinggi melalui peningkatan berterusan yang dipacu oleh integriti, kerja berpasukan dan kreativiti kakitangan mereka. Artworld percaya kesetiaan dan kepuasan pelanggan adalah perkara utama untuk mendapatkan kemampanan Artworld dan berkembang menjadi peneraju pasaran.

Ketua Pegawai Eksekutif Artworld, Ms. Arliette Yap, pernah menjadi pemenang "Women Entrepreneur of The Year" dalam anugerah PKS 2012. Artworld Technology Sdn Bhd diiktiraf oleh Golden Bull Award dengan "PKS cemerlang" pada 2019. Anugerah ini bersinar dan membawa motivasi ke Artworld untuk mengembangkan perniagaan mereka dengan menubuhkan cawangan yang terletak di Pulau Pinang, Johor, Kota Kinabalu dan Sarawak dengan jayanya.
VISI
 
Berusaha untuk menjadi sebuah syarikat yang mampan, pertumbuhan yang konsisten, menguntungkan dan inovatif. Bantu pelanggan dan ahli pasukan kami menjadikan impian mereka menjadi kenyataan.
MISI
 
Artworld berdedikasi untuk menawarkan produk dan perkhidmatan berkualiti tinggi yang melebihi kehendak pelanggan kami. Kami memberi inspirasi kepada ahli pasukan kami dan menghargai sumbangan mereka dengan pulangan yang unggul sambil berusaha untuk berkembang menjadi peneraju pasaran.
NILAI KAMI
 
SEMANGAT
Kami bercaya bahawa semangat adalah kunci yang menjadikan kita tumbuh, bertahan, belajar, dan bekerja melalui masa yang mustahil.Kami berusaha untuk menemui potensi dan meningkatkan potensi kami kerana hasrat kami adalah untuk terus maju dan ingin menyampaikan pengetahuan kami untuk memberi manfaat kepada masa depan.
INNOVASI
Fikiran yang lanjut adalah apa yang kita bercaya yang membawa kita ke penyelesaian baru, revolusi, idea, dan era baru. Tiada * Tamak * dalam kamus kerja kami, kami bercaya bahawa kita perlu sentiasa belajar sepanjang proses kerja.
INTEGRITI
Kami berbangga dengan kejayaan kita tetapi juga dalam watak kami, kami bercaya watak bercakap mesej kepada dunia tentang siapa kita. Keikhlasan adalah ciri pertama yang akan kami lakukan untuk sesiapa sahaja yang bekerjasama dengan kami kerana kami percaya semua orang berhak atas sikap dan layanan yang jujur.
KERJA BERPASUKAN
Kita bergerak sebagai badan, sebahagain sebagai kaki, sebahagain sebagai mata, sebahagain sebagai tangan tetapi kita tidak akan pernah mengatakan bahawa kita tidak saling memerlukan kerana kita adalah satu badan dalam mencapai satu objektif, walaupun fungsi yang berbeza dan bakat yang berbeza, tetapi kami saling membantu untuk mencapai matlamat.
MENGHARGAI
Kami bercaya bahawa penghargaan dapat ditunjukkan dengan memiliki pemikiran tanggungjawab sosial, menolong orang lain dengan pengetahuan kita dan kata-kata semangat antara satu sama lain dapat menjadi penghargaan yang hebat yang membuat seseorang merasa dihargai.
SALING BERMANFAAT
Win-lose atau lose-lose ini bukan dalam objektif kerja kami, kami bercaya sesiapa sahaja yang bekerjasama dengan kami mesti mendapat manfaat yang bersama dengan kami dan mencapai pencapaian yang lebih tinggi.
RAKAN NIAGA KAMI